Kezdőlap Kapcsolat
Honnan indult az Édesműhely? Hobbiméhész férj és cukrász feleség. Ez a párosítás adja magát, hogy elkészüljön az első mézeskalács.
Az ét vagy fehércsoki burok alatt rejlő krémbe nem aroma, hanem valódi eper, málna, pisztácia, karamell és más finomság kerül. Természetesen itt még nincsen vége, sőt inkább csak most most kezdődik igazán. Újabb ötletekkel, kísérletezésekkel és reméljük sikerekkel folytatódik a történet, hogy továbbra is elmondhassuk: Édesműhely ez olyan…! igazi
Honnan indult az Édesműhely? Hobbiméhész férj és cukrász feleség. Ez a párosítás adja magát, hogy elkészüljön az első mézeskalács.
Az ét vagy fehércsoki burok alatt rejlő krémbe nem aroma, hanem valódi eper, málna, pisztácia, karamell és más finomság kerül. Természetesen itt még nincsen vége, sőt inkább csak most most kezdődik igazán. Újabb ötletekkel, kísérletezésekkel és reméljük sikerekkel folytatódik a történet, hogy továbbra is elmondhassuk: Édesműhely ez olyan…! igazi